miércoles, 23 de febrero de 2011

WIKI SOBRE LA PAU I LA CONVIVÈNCIA

Hola a tots,
hem acabat l'activitat 4 referent a la creació en grup d'una wiki. Ens varen deixar llibertat per triar el tema. Desprès d'un procés de pluja d'idées varen decidir que podriam tractar el tema de la pau i la convivència sobretot a les aules. Molt de nosaltres hem pensat en activitats que ens puguin servir per realitzar a les hores de tutoria amb els nostres alumnes.
Desprès ha seguit el repartir-nos la feina. Una de les persones del grup és va presentar voluntària per poder ésser ella la coordiandora del grup. Tots varen agrair la seva inciativa i varen estar d'acord.
La seguent passa va ésser el repart d'activitats referent a aquest tema. Han sortit coses molt interesants com activitats fetes amb vídeos, música, o simplement un texte per reflexionar amb els alumnes.
La coordinadora del grup ha estat en tot moment pendent de nosaltres i penjant les activitats i organitzant la pàgina início. També ha servit de estímul i ànim per poder seguir endavant i acabar a temps la realització de la wiki.
EN conclusió, per a jo ha estat una feina molt interesant i cooperativa. He comprovat com els diferents nivells de coneixement del mon de les wikis, no ha afectat al process real de la realització final.
Esper que ho pogueu disfrutar i fer-lo servir.
Per entrar pitjau a la seguent adressa:

http://pauiconvivencia.wikispaces.com/

Una salutació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario