miércoles, 17 de noviembre de 2010

iGoogle blocat

Hola a tots/es
al final ho he aconseguit. Em va costar molt perquè tot aixó és tant nou per a jo. Si hi havia entrat en molt de blocs, però mai hi habia fet ni un blocat ni molt manco crea un bloc personal.
Però per aixó és aquest curs, i "el que la sigue la consigue" al final aquí ho teniu: la meva pàgina iGoogle personalitzada. He afegit diferents gadgets  i feeds. També li he posat les novetats de la weib per estar més informat i amb rapidesa.
Una salutació.

i-google blocat

Hola a tots /es
aquí us faig arribar la entrada de la meva presentació iGoogle. La veritat és que ha estat bastant complicat quan és la primera vegada que es fa. Desprès de differents problemes i resolucions, a veure si a la fi podem arribar a penjat el iGoogle personalitzar.
Em va parèixer extraordinari. Però, clar, com tot. AL principi és més el temps que s'emplea en resoldre dubtes que la seva elaboració.
Una salutació forta.

martes, 9 de noviembre de 2010

Hola a tots/es
esper que vos agradi la nova imatge del blog. Aquesta imatge de capçalera és d'un camp de la nostra preciosa illa en estiu.
M'ha costat trobar la manera de afegir els gadgets però gràcies a un parell de consultas a altres blogs i als docuements m'han vingut molt bé.
Esper que em pogueu deixar qualque opinió personal.